Al Clot i a Salvem el Cabanyal ja han vist el vídeo!

El vídeo que hem preparat ja ha sortit del forn i hem tingut l’oportunitat de compartir-ho amb alguns veïns i veïnes del Cabanyal. (Aquí pots veure el teaser: https://www.youtube.com/watch?v=ezYRm51us38 )

El primer passe el vam realitzar el passat diumenge 21 de juny amb els veïns i veïnes del Clot. Aprofitant que les famílies baixen a prendre la fresca després de sopar, vam organitzar un xicotet esdeveniment, que ens va servir d’excusa per conèixer i escoltar les demandes i necessitats d’alguns inquilins del bloc portuari. Agrair el suport i col•laboració de Millorem el Cabanyal, i de les persones que ens van oferir llum. Especialment a Alfonso, pastor evangèlic i veí dels blocs. L’habitatge, neteja, la convivència i el desig d’espais de joc van ser alguns dels temes que es van nomenar.

El Clot. Bloques Portuarios.

IMG-20150621-WA0013

El segon passe el realitzem amb alguns membres de la Plataforma Salvem el Cabanyal, el passat diumenge 28 de juny. Agrair la seua assistència i participació. Té molt mèrit assistir a un taller un diumenge de ponent! Gràcies! Després de la projecció del vídeo, vam realitzar un arbre de problemes al voltant de la “degradació social”. Aquest tema va ser elegit, mitjançant votació ponderada, com un dels més importants a tenir en compte en la rehabilitació del barri. La convivència, les causes i conseqüències de la “habitatge precaritzada”, i la desigualtat social, van ser alguns dels temes que es van tractar.

cuina salvem 2

cuina salvem 3

_DSC0004mapeo salvem

Al llarg del mes de juliol, continuarem amb la projecció del vídeo i la realització de tallers amb diversos col•lectius. L’objectiu és realitzar una trobada participativa al setembre, per poder construir entre totes propostes d’actuació que tinguen en compte les diverses sensibilitats que hi ha al barri.

—-
El vídeo que hemos preparado ya ha salido del horno y hemos tenido la oportunidad de compartirlo con algunos vecinos y vecinas del Cabanyal. (Aquí puedes ver el teaser: https://lacuinaenaccio.wordpress.com/ )
El primer pase lo realizamos el pasado domingo 21 de junio con los vecinos y vecinas del Clot. Aprovechando que las familias bajan a tomar la fresca después de la cena, organizamos un pequeño evento, que nos sirvió de excusa para conocer y escuchar las demandas y necesidades de algunos inquilinos del bloque portuario. Agradecer el apoyo y colaboración de Millorem El Cabanyal, y de las personas que nos ofrecieron luz. En especial a Alfonso, pastor evangélico y vecino de los bloques. La vivienda, limpieza, la convivencia y el deseo de espacios de juego fueron algunos de los temas que se nombraron.

El segundo pase lo realizamos con algunos miembros de la Plataforma Salvem El Cabanyal, el pasado domingo 28 de junio. Agradecer su asistencia y participación. ¡Tiene mucho mérito asistir a un taller un domingo de poniente! ¡Gracias! Después del pase del vídeo, realizamos un árbol de problemas en torno a la “degradación social”. Este tema fue elegido, mediante votación ponderada, como uno de los más importantes a tener en cuenta en la rehabilitación del barrio. La convivencia, las causas y consecuencias de la “vivienda precarizada”, y la desigualdad social, fueron algunos de los temas que se trataron.

A lo largo del mes de julio, continuaremos con el pase del vídeo y la realización de talleres con diversos colectivos. El objetivo es realizar un encuentro participativo en septiembre, para poder construir entre todas propuestas de actuación que tengan en cuenta las diversas sensibilidades que existen en el barrio.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s